Over
LOCK’O
De specialist in Self-Storage in België
Lock’O stelt een ongeëvenaard gamma aan beveiligde opslagruimtes ter beschikking gaande van 1 tot 2000m² in verschillende vestigingen in België.

Onze vestigingen bieden opslagruimtes en meubelbewaring 7d/7 bereikbaar op lange of korte termijn. Lock’O vervolledigd zijn service door logistieke diensten en privé kantoren aan te bieden in zijn business centers

2002

Oprichting van het bedrijf LOCK’O
LOCK’O is een bedrijf dat opgericht werd in 2002 met als doel een soepele en beveiligde ontwikkeling te creëren in opslag.
De eerste stap was de aankoop van de INTERMILLS site te Namen die al 30 jaar leegstond. De renovatie van dit gebouw was de meest economische en ecologische oplossing.
De pioniers van dit project hebben alles in werking gezet om dit verlaten industrieel gebouw om te toveren tot een economisch instrument die aan hun initiële verlangen voldeed.
Flexibiliteit in zowel ruimtes als termijnen.
Veilig dankzij een toegangscontrole en videobewaking.
Toegankelijkheid (dichtbij autosnelwegen).
Bijkomende diensten met betrekking tot de logistiek van de opgeslagen goederen en het beheer van de archieven..
Het uiteindelijke resultaat van deze inspanningen is de opening van een vestiging zonder weerga, bereikbaar voor iedereen, gaande van grote ondernemingen en particulieren als middelgrote bedrijven. De verscheidenheid aan oppervlaktes ( 1m² tot 10.000m²), termijnen (1 maand tot 10 jaar) en de nabijheid van Namen maken de faam van dit geweldig bedrijf.
De reactie op de markt was in overeenstemming met de inspanningen omdat vele handelaren op zoek waren naar dergelijke oplossingen voor archieven, opslagruimtes of meubelbewaring.

2007

Aankoop van de site “Vers l’Avenir”
Aankoop van de oude site van drukkerij “vers l’Avenir” met 6.500m². Deze site is ook bestemd voor zelfstandigen als particulieren. Met zijn loskade kan er een betere logistieke service aangeboden worden.

2008

Nieuw opslagtype : gekoelde ruimtes
LOCK’O start een nieuw opslagtype: gekoelde ruimtes. Door de aankoop van de site van Gembloux van 10.000m² waaronder 4.000m² koelruimtes en 800m² diepvriesruimtes dichtbij grote verkeersassen biedt Lock’O de perfecte oplossing voor zowel de voedsel als de farmaceutische industrie.

de 2009 à 2016

Opening van veel sites in België
LOCK’O zet zijn ontwikkeling verder en opent verschillende sites in België. In de Luikse regio ; Awans, Herstal, Alleur en Waremme. In de Naamse regio ; Arquet, Wierde en Rhisnes. In de Luxemburgse regio dichtbij de 3 landsgrenzen ; Aubange en Messancy.

2017

Aankoop van de site AGC te Athus
Aankoop van de site AGC te Athus. LOCK’O ontwikkelt er een opslagsite van 30.000m² voor zowel particulieren als bedrijven om zijn diensten te kunnen aanbieden in de Luxemburgse regio. Met altijd dezelfde filosofie: beveiligde opslagruimtes aanbieden aan heel scherpe prijzen.